Söndagen efter jul, Andra Mosebok 1:15-21

Det har spillts mycket tid på att försöka finna den gen som orsakar homosexualitet. Innan dess skyllde man på hormonrubbningar eller överdriven modersbundenhet. Man skulle kunna skratta åt eländet om det inte under detta engagemang finns ett hopp om att kunna utrota icke önskvärda egenskaper, som t.ex. homosexualitet. Sammanhangen är nog för komplexa för att man någonsin ska kunna hitta den genen, men redan idag aborteras i övrigt friska foster med Downs syndrom. Det sätter faraos rashygien i ett kusligt perspektiv.

Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s