Julnatten, Lukas 2:1-20

Allt jag vet om herdar har jag lärt mig från Brokeback Mountain. Att de oftast var unga män med låg social status. Att deras arbete var ensamt, smutsigt och fysiskt påfrestande. Att de ofta blev illa behandlade och sedda över axeln.
Men också att kärleken spirar där man minst anar det men att den är ömtålig och att har många fiender. Att den inte kan överleva om vi inte tar emot den och skyddar den. Och att vi när vi som minst anar det kan få bevittna ett mirakel.
Annonser

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s